Digitaalse õppematerjali loomine

Valisin õppematerjali teemaks koduloomad ning sihtrühmaks on lasteaia lapsed. Materjaali saab kasutada nii õpetaja abil kui ka suuremate laste puhul iseseisvaks tööks. Digitaalne õppematerjal on loodud LearningApps.org keskkonnas. Ülesandeks on vaja leida loomahäälele vastav pilt. Segaduse tekitamiseks on lisatud 2 pilti, mis ei sobi häälitsustega. 
Õppematerjal on leitav siit.

Õppematerjal on loodud koduloomade õppimise temaatika seoses. Materjali eesmärk on toetada õpitulemuse saavutamist ja kinnistamist, arvestades sihtrühma eelteadmiste ja vajadustega. See on õppijale huvitav ning on õppimist motiveeriv ja ühtlasi toetab õpioskuste arendamist. Õppematerjal on interaktiivne ning tähelepanu köitev tänu värvilistele piltidele ja huvitavatele helidele. Digitaalne õppematerjal on ka faktiliselt korrektne. Arvestatud on ka õppija arvutist vaatamise omapära ja harjumustega ning on lühikeselt esitatud helifailid.

Digiõppematerjalis kasutatavad interaktiivsed tegevused aitavad õppijal materjali paremini omandada. Elemendid on kasutajasõbralikud ja tehniliselt toimivad. Materjal on loodud ühtse kujundusega. Loodud materjal on sihtrühma haarav ja köitev ning kergesti mõistetav.


Kommentaarid

Populaarsed postitused